Singapore Airlines

Vlieg naar Vietnam met Singapore Airlines

Ontdek Vietnam, het land van de rijzende draak. Dit intrigerende land is gezegend met natuurlijke, historische en culturele hoogtepunten, van het wonderschone Halong Bay tot de koloniale invloeden in Hanoi en de gezellige markten in Ho Chi Minh Stad. Vlieg met ons naar onze Vietnamese bestemmingen en sluit dit land in uw hart.

 

 

 

 

Zoek vluchten

City
City
Economy / Premium EconomyEconomy / Premium Economy

Singapore Airlines vliegt dagelijks vanuit Amsterdam non-stop naar Singapore. Vanuit Singapore bieden Singapore Airlines en dochtermaatschappij SilkAir vluchten aan naar Ho Chi Minh Stad, Hanoi en Danang.

Combineer uw bezoek aan Vietnam met een verblijf in Singapore met ons Singapore Stopover Holiday programma. Maak gebruik van deze kans om Singapore zelf te gaan ontdekken.

 

 


De Singapore Airlines bestemmingen in Vietnam

Ho Chi Minh Stad

Ho Chi Minh

Ho Chi Minh, het vroegere Saigon, is een miljoenenstad waar het bruisende leven niet lijkt stil te staan. In eerste instantie zou u wellicht overrompeld kunnen raken van alle snelheid en chaos, maar wanneer u geacclimatiseerd bent, zult u de vele schoonheden van de stad zien - van gezellige steegjes tot aan de prachtige koloniale architectuur, de grote winkelcentra en de authentieke marktjes.

Danang

Danang

Danang is een belangrijk knooppunt voor Centraal Vietnam en is tevens een populaire toeristische bestemming vanwege verschillende bezienswaardigheden die onder de UNESCO werelderfgoed vallen, zoals de Monumenten in Hue, de oude binnenstad van Hoi An en het My Son heiligdom. Danang is hiermee een cultureel centrum voor het land.

 

 

Hanoi

Hanoi

Meer dan 1000 jaar geleden werd Hanoi voor het eerst tot hoofdstad gemaakt door keizer Ly Thai To. Vervolgens werd Hanoi in de periode 1902 – 1953 de hoofdstad van Frans Indochina, waardoor het tegenwoordige Hanoi een fascinerende mix van Franse en Vietnamese cultuur, architectuur en keuken laat zien.